Katenhaasje
Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.
Haas op Stok
Varkenshaas gevuld met zontomaat en omwikkeld met spek.
Ook zeer geschikt voor de barbecue.
Braadadvies: ca 8 minuten bakken.
Varkens cordon bleu
varkens filetlapje gevuld met ham en kaas, licht gepaneerd.
Braadadvies: 2 x 7minuten zachtjes bakken
Muiderslotje
Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van een echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes.
Braadadvies: 2 x 2 minuten bakken
Kip cordon bleu
Een mals kipfiletje gevuld met ham en kaas. de buitenkant is lekker gepaneerd.
Braadadvies: 2 x 7,5 minuten zachtjes bakken
Pepersteak
Botermalse gemarineerde biefstukjes met 4 seizoenenpepertjes.
Braadadvies: 2 x 2,5 minuten bakken
Biefstukreepjes
Botermalse reepjes biefstuk met een knoflookmarinade, aangevuld met stukjes lente-ui.
Braadadvies: roerbakken
Gepaneerde Schnitzel
Heerlijk malse varkensschnitzel gemarineerd in een speciale dressing en afgepaneerd met goudpaneer.
Braadadvies: ca 10 minuten bakken.
Minute steak
Dun lapje biefstuk gemarineerd met een kruidenolie
Braadadvies: 2 x 1 minuut bakken
Houthakkersteak
Procureurlapje omwikkeld met mager rookspek en afgegarneerd met lekkere kruidenolie.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.