Snel naar
Inhoud

Luxe vlugklaar

Katenhaasje

Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.

 

Haas op stok

Varkenshaas gevuld met zontomaat en omwikkeld met spek.
Ook zeer geschikt voor de barbecue.
Braadadvies: ca 8 minuten bakken.

 

Varkens cordon bleu

varkens filetlapje gevuld met ham en kaas, licht gepaneerd.
Braadadvies: 2 x 7minuten zachtjes bakken

 

Muiderslotje

Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van een echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes.
Braadadvies: 2 x 2 minuten bakken
 

Kip cordon bleu

Een mals kipfiletje gevuld met ham en kaas. de buitenkant is lekker gepaneerd.
Braadadvies: 2 x 7,5 minuten zachtjes bakken
 

Pepersteaks

Botermalse gemarineerde biefstukjes met 4 seizoenenpepertjes.
Braadadvies: 2 x 2,5 minuten bakken
 

Biefstukreepjes.

Botermalse reepjes biefstuk met een knoflookmarinade, aangevuld met stukjes lente-ui.
Braadadvies: roerbakken
 

Gepaneerde schnitzel

Heerlijk malse varkensschnitzel gemarineerd in een speciale dressing en afgepaneerd met goudpaneer.
Braadadvies: ca 10 minuten bakken.
 

Minute steak

Dun lapje biefstuk gemarineerd met een kruidenolie
Braadadvies: 2 x 1 minuut bakken
 

Houthakkersteak

Procureurlapje omwikkeld met mager rookspek en afgegarneerd met lekkere kruidenolie.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.