Parmaham is het kroonjuweel van de Italiaanse keuken en al eeuwenlang een lekkernij. |
Parmaham heeft een onvergelijkbaar zachte smaak en aroma. |
Het is ook in de wet vastgelegd dat Parmaham uitsluitend van varkens gemaakt mag worden, die in Italië geboren en getogen zijn.
|
De " Hertogelijke Kroon".
De "Hertogelijke Kroon" op de ham of verpakking garandeert de kwalitet en herkomst en daarmee tevens de echtheid van Parmaham. |
In Italië is Parmaham een klassiek voorgerecht: |
gewoon enkele dunne plakjes met brood en boter geserveerd. |
|
Een echte delicatesse : verse vijgen en meloen samen met Parmaham. |
|
Panino, het italiaanse woord voor broodje, belegd met Parmaham, Mozzarella en tomaten is al een heerlijke kleine maaltijd. |
|
Eenvoudige rijst of pastagerechten krijgen een bijzondere culinaire uitstraling en smaak als er blokjes Parmaham toegevoegd worden. |
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website
gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens
worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.
Meer informatie
Akkoord