F. van Ingen, Keurslager

Schepsalades

Wij hebben de lekkerste salades, lekker voor 's avonds op een toastje of op de boterham. Hieronder een overzicht van ons assortiment:

Tonijsalade (eigengemaakt)

De heerlijke sappige tonijn, gecombineerd met een romige, kruidige dressing garandeerd u een TOP product op zowel brood als toast, bij de lunch of bij de borrel

Zalmsalade

Een verfijnde zalmsalade, boordevol zalm in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Heerlijk als borrelhapje, op toast of op een luxe broodje bij de brunch, lunch of buffet.

Eiersalade

Een rijkgevuld product met verse eieren in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.

Sellerysalade

Een (h)eerlijke frisse salade met verse sellerie en een zachte romige dressing. Uitstekend geschikt voor bij de lunch of de barbecue.

Kip kerrysalade

Rijk gevuld met een hoog percentage sappig kippenborstvlees en op smaak gebracht met een speciale kerriemelange waarin ananas en fijne tuinkruiden voor de frisse nasmaak zorgen.

Krabsalade

Dit, in de professionele keuken, zo gewaardeerde product is zorgvuldig samengesteld uit o.a. zuivere krab, een speciale dressing en een bouquet van kruiden. Als finishing touch is een vleugje Franse cognac toegevoegd.

Vleessalade

Naar oud Duits recept. Goed gevulde vleessalade in een fijne gekruide dressing met een romige nasmaak. Een smaakvolle stoffering voor brood of toast.

Ei-bieslook salade

Een rijkgevuld product met verse eieren in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.

Beenham salade

Een verrassende combinatie van sappige beenham en frisse sellery in een romige dressing. Ideaal als beleg voor luxe broodjes en als borrelhapje op toast.

Ham prei salade

Frisse salade boordevol stukjes smaakvolle ham en knapperige prei in een romige kruiden dressing. Een hartig product dat zowel op brood bij de lunch als op toast bij de borrel bijzonder in de smaak zal vallen.

Hammousse

Een heerlijke salade gemaakt van onze eigengemaakte ham. Lekker voor op brood of op een toast

F. van Ingen, Keurslager

Van der Hooplaan 113
1185GA Amstelveen
0206412188
0204417683

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten